Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Selectati limba


Despre Turo.ro

Turo.ro este o platforma de rezervari online in Romania care faciliteaza rezervarea individuala la camere de hotel, camere la vile si pensiuni, precum si rezervarea in intregime a unei unitati de cazare, in cazul apartamentelor, ce nu se pot rezerva per camera. Infiintat in 2008, Turo.ro garanteaza cele mai bune tarife la rezervarea online a camerelor de hotel, pensiuni si vile, precum si rezervarea de apartamente.
Turo.ro este detinut de SC Shop Online Developement SRL si are biroul sau central in Galati. SC Shop Online Developement SRL este inregistrata la Registrul Comertului Galati, avand CUI J17/475/19.05.2010 si codul fiscal RO26949930.

Echipa Turo.ro

Echipa Turo.ro este alcatuita din persoane dinamice, pozitive ce se afla la dispozitia turistilor si unitatilor de cazare din Romania.

Ce beneficii propune platforma online Turo.ro?

  • Pentru turisti , garantam cele mai bune tarife la oferte de cazare diferite in Romania. In plus, nu platiti niciun comision sau taxa pentru rezervare. Turo.ro garanteaza protectia datelor dvs. personale si cele ale cardului dvs. de credit prin utilizarea unui sistem securizat de tip SSL.

  • Pentru hotelieri ,Turo.ro ofera o platforma integrata proprie de administrare a unitatilor de cazare, hotelurilor, servicii de asistenta permanenta privind imbunatatirea ofertei si astfel, optimizarea veniturilor, tehnologii de ultima ora in domeniul procesarii de rezervari si inovatii privind securitatea transferului de date.

Joomla SEO by AceSEF