Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament 16 Decembrie  Timisoara

Strada Iuliu Maniu, Timisoara, Timiș, Romania - Show map

Book now at Apartament 16 Decembrie

Latest booking: 15-Dec-2019

Description Apartament 16 Decembrie

Apartamentul 16 Decembrie este ideal pentru cazare pe termen scurt in Timisoara, pentru cupluri sau 2-4 persoane. Situat intre Piata Iosefin si calea Sagului, la mai putin de 15 minute pe jos de centrul istoric al Timisoarei.

Facilities of Apartament 16 Decembrie

Description of the area
In zona gasiti: Supermarket Kaufland; Liceul Teoretic Béla Bartók; Parcul Clăbucet; Sinagoga Iosefin; Piața Iosefin; Casa de Cultură a Studenţilor; Piata Mocioni/Sinaia; Catedrala Mitropolitană; Gara de Nord; Autogara..
General
Apartament 16 Decembrie este situat la etajul unu al imobilului. Este spatios cu zona de living si bucatarie open space, dar si un dormitor amenajat la etaj, cu acces pe scara interioara, mobilat modern si utilat complet. Bucataria este complet mobilata si utilata cu plita, hota,frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, masa cu 4 scaune pentru a lua cina, tacamuri si vesela aferenta. Baia este dotata cu o cabina de dus,
Extras
Apartamentul oferit spre inchiriere in regim hotelier este situat intr-o zona linistita, exista statie de tramvai, in zona gasiti intotdeauna cafenele, restaurante. Acces usor catre Centru. Va ofera servicii precum: centrala proprie, aer conditionat in fiecare camera, bucatarie complet mobilata si dressing.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Apartament 16 Decembrie

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament 16 Decembrie

Check-in
Incepand cu ora 16.00
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar si/sau cu cardul de credit.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF