Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament Cismigiu Park  Bucuresti

Str. Victor Eftimiu 4, Bucuresti, București, Romania - Show map

Book now at Apartament Cismigiu Park

Latest booking: 27-Aug-2019

Description Apartament Cismigiu Park

Apartamentul este situat la intrarea in Parcul Cismigiu si este ideal pentru familiile cu copii sau grupurile de turisti de maxim 6 persoane. Datorita pozitionarii sale, apartamentul ofera acces facil catre cele mai importante obiective turistice din Bucuresti precum: Ateneul Roman, Palatul Parlamentului, Muzeul Antipa si Centrul Vechi al capitalei.

Facilities of Apartament Cismigiu Park

Description of the area
Apartamentul beneficiaza de o pozitionare excelenta. In zona gasiti numeroase institutii bancare, magazine alimentare, mijloace de transport in comun. De asemenea tot in aceasta zona se afla: Ateneul Roman, Universitatea Politehnica, Centrul Vechi, Afi Palace Cotroceni, Parcul Cismigiu si Arena Nationala.
General
Apartamentul Cismigiu Park este compus din doua dormitoare, living-room, bucatarie, baie si balcon. Dormitoarele sunt spatioase si sunt dotate cu paturi duble matrimoniale iar living-ul este prevazut cu o canapea extensibila unde pot dormi 2 turisti. Bucataria este complet mobilata si utilata cu plita, cuptor, hota, masina de spalat, filtru de cafea, cuptor cu microunde, frigider, tacamuri si vesela aferenta pentru 6 persoane. Baia este prevazuta cu o cada. Accesul pe balcon se face atat din living cat si din dormitoare.
Extras
Apartamentul Cismigiu Park ofera servicii precum: masina de spalat, uscator de par, parcare si internet gratuit fier de calcat si o terasa spatioasa.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Apartament Cismigiu Park

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament Cismigiu Park

Check-in
Incepand cu ora 16.00
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar si/sau cu cardul de credit.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF