Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament Iuliu Maniu  Timisoara

Blvd Iuliu Maniu, Timisoara, Timiș, Romania - Show map

Book now at Apartament Iuliu Maniu

Latest booking: 5-Jan-2020

Description Apartament Iuliu Maniu

Apartament cu doua camere, situat pe Blvd Iuliu Maniu, foarte aproape de Piata Iuliu Maniu si Piata Iosefin. Apartamentul este situat intr-o cladire reconditionata, amenajata special pentru a va oferi confortul necesar. Acesta este ideal pentru cazare in regim hotelier in Timisoara, cupluri sau familie cu copii

Facilities of Apartament Iuliu Maniu

Description of the area
Apartamentul oferit spre inchiriere in regim hotelier este situat intr-o zona linistita, exista statie de tranvai, in zona gasiti intotdeauna, cafenele, restaurante. Acces usor catre Centru. In zona gasiti: Liceul Teoretic Béla Bartók; Parcul Clăbucet; Sinagoga Iosefin; Piața Iosefin; Casa de Cultură a Studenţilor; Piata Mocioni/Sinaia; Catedrala Mitropolitană.
General
Apartamentul Iuliu Maniu este impartit in dormitor, living, bucatarie si baie. Dormitorul este mobilat modern si este prevazut cu pat dublu matrimonial, un dressing pentru depozitarea hainelor si doua noptiere. Living-ul este prevazut cu fotoliu, canapea extensibila unde pot dormi 2 persoane si TV LCD. Bucataria este utilata cu plita, hota, cuptor cu microunde, cafetiera, toaster, frigider si masina de spalat. Baia este prevazuta cu cabina de dus.
Extras
Apartamentul dispune de locuri de parcare proprii si zona de relaxare in curtea cladirii. Va ofera servicii precum: centrala pe gaz, aer conditionat, TV LCD, internet si parcare gratuita.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Apartament Iuliu Maniu

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament Iuliu Maniu

Check-in
Incepand cu ora 16.00
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar si/sau cardul.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF