Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament Pink Sea View  Mamaia Nord

strada D14, Building Stefan, Mamaia Nord, Constanța, Romania - Show map

Book now at Apartament Pink Sea View

Latest booking: 8-Jan-2020

Description Apartament Pink Sea View

Apartamentul Pink Sea View din Mamaia nord este compus din doua camere, dormitor cu pat dublu matrimonial si living cu canapea fixa. Bucataria este complet echipata inclusiv cu masina de spalat vase. Baia apartamentului este cu dus si dispune si de o masina de spalat rufe. Terasa apartamentului ofera o vedere laterala catre plaja si Marea Neagra. Apartamentul este mobilat si accesorizat premium fiind locul ideal pentru vacanta voastra de vis in Mamaia Nord

Facilities of Apartament Pink Sea View

Description of the area
Puntctul forte al statiunii Mamaia Nord sunt ficilitatile de masa, entertaining si relaxare deoarece absolut totul este pe plaja. Indiferent ca doriti sa serviti masa la restaurantul Mackerel Mamaia Nord care se afla langa acest complex, sau daca doriti sa serviti seara un cocktail la unul dintre beach-barurile din zona, toate va sunt la indemana. Trebuie doar sa le vizitati!
General
Ansamblul Building Stefan din Mamaia Nord in cadrul caruia se afla apartamentul Pink Sea View, a fost finalizat in 2018 fiind realizat si finisat cu materiale premium. Pozitia optima aproape de plaja si multitudinea de restaurante si beach baruri, fac din aceasta locatie alegerea ideala pentru o vacanta relaxanda pe malul marii negre.
Extras
Centrala proprie, Masina de rufe, Masina de spalat vase.
Internet
WIFI Gratuit
Parking
In incinta cu bariera oferita gratuit
Prices
TVA 0%

Reviews Apartament Pink Sea View

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament Pink Sea View

Check-in
Incepand cu ora 16.00.
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF