Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament Popa Nan 405  Bucuresti

Str. Popa Nan 21, Bucuresti, București, Romania - Show map

Book now at Apartament Popa Nan 405

Latest booking: 15-Dec-2019

Description Apartament Popa Nan 405

Apartament Duplex situat in bloc nou in zona Iancului- Foisorul de Foc, mobilat modern si cu gust, apartamentul va ofera confortul de care aveti nevoie. Ideal pentru cazare in regim hotelier, cupluri sau grupuri de pana la 4 persoane.

Facilities of Apartament Popa Nan 405

Description of the area
Apartamentul beneficiaza de o pozitionare excelenta. In zona gasiti numeroase institutii bancare, magazine alimentare, mijloace de transport in comun. De asemenea tot in aceasta zona se afla: Arena Nationala, Universitatea din Bucuresti, Mega Mall, Centrul Vechi, Park Lake Shopping Center si Gara Obor.
General
Apartamentul este amplasat pe doua nivele si dotat cu scara interioara, astfel la etaj dispune de un dormitor dotat cu pat matrimonial, baie cu cada si acces pe balcon. La nivelul unu dispune de un living cu canapea extensibila, bucatarie open space si toaleta de serviciu.
Extras
Apartament Popa Nan ofera servicii precum: masina de spalat, uscator de par, parcare si internet gratuit fier de calcat si o terasa spatioasa.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Apartament Popa Nan 405

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament Popa Nan 405

Check-in
Incepand cu ora 16.00
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar si/sau cu cardul de credit.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF