Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament Summer Light  Mamaia Nord

D4 street, Mamaia Nord, Constanța, Romania - Show map

Book now at Apartament Summer Light

Latest booking: 4-Jan-2020

Description Apartament Summer Light

Apartamentul Summer Light din Mamaia Nord este diponibil incepand cu sezonul 2018, fiind ecipat cu AC, WIFI, TV LED, DVD, si multe multe altele. Daca sunteti un cuplu "in love" sau vreti sa petreceti o vacanta superba cu familia, acest apartament este alegerea perfecta. Suntem siguri ca dupa ce o sa lil vizitati, nu o sa mai vreti sa plecati! Rezervati acum apartamentul “Summer Light din mamaia Nord”, si bucurati-va de vara, de mare!

Facilities of Apartament Summer Light

Description of the area
In special pentru familii, am pregatit imobilul din care face parte si apartamentul "Summer Light din Mamaia Nord”. Locatia imbina facilitati de cazare gandite pentru toata familia, dar si acces facil la plaje dimineata si distractii seara! Cu toate ca imobilul din care face parte si acest apartament este situat la doar 100 metri de mare, amplasarea lui functionaza precum o bariera a zgomotului venit de la superbele plaje si beach baruri din zona precum, Sammos Resort, Zanzibar beach si White Bar&Food. In zona puteti alege intre cele mai bune autoserviri si restaurante la doar cativa pasi, iar seara puteti petrece pe plaja El Comandante, Mackerel sau multe altele din zona.
General
Apartamentul este echipat complet, si pregatit cu tot ce aveti si acasa! De la bucatarie cu oale si ustensile, masina de spalat si masa de calcat, pana la uscator de par pentru doamne si frigider langa terasa pentru domni!
Internet
WIFI Gratuit.
Parking
Ansamblul dispune de parcare.

Reviews Apartament Summer Light

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament Summer Light

Check-in
Incepand cu 16AM
Check-out
Pana la 12AM(pranz)
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copiii cu varsta pana la 12 ani au gratuitate la cazare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata cu cardul bancar, transfer sau in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil.La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) cat si Late Check-in (adica dupa ora 23:00) contra unei taxe de 20 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF