Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament Tamy Beach  Mamaia Nord

strada D14, Building Stefan, Mamaia Nord, Constanța, Romania - Show map

Book now at Apartament Tamy Beach

Latest booking: 4-Jan-2020

Description Apartament Tamy Beach

Apartamentul Tamy Beach din Mamaia Nord este situat in complexul Building Stefan care beneficiaza de o pozitie privilegiata, langa Promenada din Mamaia nord cu acces direct spre plaja apartamentul fiind pozitionat la parter. Acest apartament este compus din doua camere, dormitor cu pat dublu matrimonial si canapea extensibila, baie cu cabina de dus si masina de spalat vase,bucatarie echipata si o terasa unde puteti servi cafeaua de dimineata. Mobilierul in stil scandinav cat si insula-bar din zona de bucatarie, sunt menite sa ofere clipe de vacanta alaturi de cei dragi.

Facilities of Apartament Tamy Beach

Description of the area
Puntctul forte al statiunii Mamaia Nord sunt ficilitatile de masa, entertaining si relaxare deoarece absolut totul este pe plaja. Indiferent ca doriti sa serviti masa la restaurantul Mackerel Mamaia Nord care se afla langa acest complex, sau daca doriti sa serviti seara un cocktail la unul dintre beach-barurile din zona, toate va sunt la indemana. Trebuie doar sa le vizitati!
General
Ansamblul Building Stefan din Mamaia Nord in cadrul caruia se afla apartamentul Tamy Beach, a fost finalizat in 2018 fiind realizat si finisat cu materiale premium. Pozitia optima aproape de plaja si multitudinea de restaurante si beach baruri, fac din aceasta locatie alegerea ideala pentru o vacanta relaxanda pe malul marii negre.
Extras
Centrala proprie, Masina de spalat, Wifi
Internet
WIFI Gratuit
Parking
In incinta cu bariera oferita gratuit
Prices
TVA 0 %

Reviews Apartament Tamy Beach

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament Tamy Beach

Check-in
Incepand cu ora 16.00.
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF