Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartament Tudors Residence Cazino  Mamaia

Bld Mamaia- Cazino, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Apartament Tudors Residence Cazino

Latest booking: 29-Nov-2019

Description Apartament Tudors Residence Cazino

Apartament Tudors Mamaia beneficiaza de o pozitionare ideala, fiind amplasat in centrul statiunii Mamaia, zona Cazino, acest apartament de 2 camere va ofera cazare la malul Marii Negre in conditii de top. Apartament Tudors Mamaia este utilat la cele mai inalte standarde, ofera acces la piscina si parcare privata. Un sejur la apartamentul Tudors Mamaia va deveni o frumoasa aminitire de la malul Marii Negre.

Facilities of Apartament Tudors Residence Cazino

Description of the area
Apartament Tudors se afla in zona Cazino, in centrul statiunii Mamaia , dispune de acces direct la sensul giratoriu, oferind astfel acces rapid la toate punctele de interes turistic, tersae, baruri, plaje si zone de agrement.
General
Apartament Tudors Mamaia se afla la etajul 4 si dispune de o suprafata generoasa, fiind impartit intr-un living open-space cu canapea extensibila si TV LCD, bucatarie utilata cu vesela si tacamur si minibar, cu spatiu separat de luat masa, dormitor cu pat matrimonial si dressing spatios, terasa ce ofera o splendida vedere spre mare. In dormitor si living exista AC, iar sala de baie este complet utilata si dispune de cada cu hidromasaj.
Extras
Apartamentul Tudors Mamaia dispune de lift, paza, aer conditionat in fiecare camera, acces la piscina. Pentru sezonul estival 2014, accesul la piscina este contra cost, 50 ron/persoana.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
Tarifele includ TVA (0%)

Reviews Apartament Tudors Residence Cazino

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartament Tudors Residence Cazino

Check-in
Incepand cu ora 16:00
Check-out
Pana in ora 12:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copiii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF