Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Apartamente Mediteraneo  Mamaia

Bld. Mamaia 495, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Apartamente Mediteraneo

Latest booking: 6-Jan-2020

Description Apartamente Mediteraneo

Un sejur la malul Marii Negre in unul din cele doua apartamente cu 2 sau 3 camere reprezinta alegerea ideala pentru cei ce cauta cazare de lux intr-o locatie ideala din statiunea Mamaia. Mediteraneo Apartments beneficiaza de terase mari ce ofera vedere panoramica la lac si sunt utilate la cele mai inalte standarde fiind ideale pentru grupuri de prieteni sau familii.

Facilities of Apartamente Mediteraneo

Description of the area
Ansamblul rezidential in care sunt situate Mediteraneo Apartments reprezinta o varianta de cazare noua in statiunea mamaia, ansamblul fiind ideal pozitionat in Statiunea Mamaia zona Cazino, oferind acces direct catre toate punctele de interes turistic din interiorul statiunii, printre ele enumerand Cazinoul din Mamaia, Parcul Aqua Magic, faleza cu renumitele restaurante si localuri din zona centrala a statiunii.
General
Oferta de cazare Mediteraneo Apartments ofera oaspetilor sai 2 apartamente, un apartament de 3 camere si un apartament de 2 camere. Mediteraneo Apartment de 3 camere are o suprafata de 125 mp si dispune de 2 dormitoare matrimoniale, living open space, bucatarie complet utilata si 2 sali de baie spatioase ( o sala de baie prevazuta cu cada, iar a doua este prevazuta cu cabina de dus ). Mediteraneo Apartment de 2 camere are 85 mp si este format dintr-un dormitor matriomonial, living open space, bucatarie complet utilata si o sala de baie spatioasa. Terasele acestor apartamente ofera vedere spre lacul Siutghiol. Ambele apartamente dispun de mobilier de inalta calitate, bucatarii complet utilate, aer conditionat in living, masina de spalat rufe, sali de baie cu cada/cabina dus, TV LCD in living, terasa cu masuta de cafea.
Extras
Mediteraneo Apartments dispun de lift, paza, centrale proprii pe gaz, aer conditionat.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Apartamente Mediteraneo

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Apartamente Mediteraneo

Check-in
Incepand cu ora 16:00
Check-out
Pana in ora 12:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit.Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar sau cu cardul bancar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF