Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Casa del Sole  Mamaia Nord

Strada D17 nr 35, Mamaia Nord, Constanța, Romania - Show map

Book now at Casa del Sole

Latest booking: 1-Dec-2019

Description Casa del Sole

Apartament de lux decorat in stil marin cu dragoste pentru detalii. Este situat intr-o zona rezidentiala la 50m de plaja, aproape de viata de noapte a statiunii. Casa del Sole poate gazdui familii sau grupuri de turisti de maxim 4 persoane.

Facilities of Casa del Sole

Description of the area
Apartmentul de lux Casa del Sole este situat in zona Mamaia Nord, amplasat pe partea cu marea la doar 50 m de malul marii. De asemenea in apropierea imobilului se pot practica sporturi nautice, plaja si apa fiind de foarte buna calitate. Zona Mamaia Nord reprezinta zona turistica situata de-a stanga si de-a drepta Bulevardului Mamaia Nord, care incepe de la Complex Phoenicia Holiday ( exact la iesirea din orasul Constanta, Statiunea Mamaia) si se termina la intrarea in orasul Navodari.Zona Mamaia Nord apartine orasului Navodari, fiind diferita de “nordul statiunii Mamaia” ( zona de cluburi Ego, Fratelli, complex Summerland). Daca alegeti o unitate situata in Mamaia Nord sau pe Bulevardul Mamaia Nord, va veti afla la o distanta cuprinsa intre 1-5 km de iesirea din statiunea Mamaia.Va rugam accesati butonul “Harta” pentru amplasarea exacta a unitatii prezentate.
General
Casa del Sole este alcatuit din dormitor spatios, dotat cu un pat dublu matrimonial si acces direct la terasa. Living-ul este open space ideal pentru a petrece timpul cu familia si prietenii. Acesta dispune de o canapea extensibila ce poate acomoda 2 persoane. Bucataria este complet utilata si dotata pentru a pregati un mic dejun sau o cina delicioasa. Dispune de TV LCD, aer conditionat si masina de spalat rufe. Va informam ca se percepe o taxa de curatenie in valoare de 25euro/sejur ce trebuie achitata de catre turist.
Extras
Apartamentul Casa del Sole dispune de lift,loc de parcare, centrala proprie si masina de spalat rufe.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Casa del Sole

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Casa del Sole

Check-in
Incepand cu ora 14.00
Check-out
Pana in ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta
Children and extra beds
Copii pana in 11 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca se percepe o taxa de curatenie in valoare de 25euro/sejur ce trebuie achitata de catre turist. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) cat si Late Check-in (adica dupa ora 21:00) contra unei taxe de 20 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF