Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

DBH BUCHAREST      Bucuresti

Strada Barbu Vacarescu nr. 51, Sector 2, Bucuresti, București, Romania - Show map

Book now at DBH BUCHAREST

Latest booking: 10-Nov-2019

Description DBH BUCHAREST

DBH Bucharest Hotel este una dintre optiunile reprezentative pentru spatiile de cazare ieftina Bucuresti, fiind dispus pe trei etaje ample, ce inglobeaza un cumul de 17 camere spatioase si elegante. Fiecare dintre acestea exploreaza un alt plan estetic, fiind decorate cu o nota intensa de originalitate. Personalizarea vizuala a incaperilor ofera clientilor posibilitatea de a-si petrece vacanta intr-un ambient individualizat, ce afiseaza planuri cromatice divergente. Începand cu nuante neutre de bej si vernil, sau pasteluri calde, pana la prefigurarea unui decor vibrant prin tonurile regale de albastru intens sau violet imperial, camerele se remarca printr-o nota accentuata de eleganta si rafinament. Detaliile subtile, precum pozitionarea elementelor de mobilier, texturile materiale utilizate in cadrul obiectelor ornamentale, dar si amplasamentul sau luminozitatea specifica, reprezinta caracteristicile cheie care va vor determina sa repetati aceasta experienta multumitoare. Atmosfera calda si primitoare capata o ascensiune pe scara confortului prin inglobarea facilitatilor variate: minibar, optiunea de climatizare proprie, seif pentru depozitare, televizor cu ecran LCD si DVD player integrat si telefon.

Facilities of DBH BUCHAREST

Description of the area
DBH Bucharest Hotel beneficiaza de o pozitionare strategica in centrul capitalei, fiind inconjurat de numeroase locatii relevante pentru majoritatea turistilor. Dintre acestea, amintim Palatul Ghica, Arcul de Triumf, o multitudine de spatii ce sustin evenimente importante, precum: Sala Dalles, Romexpo, Sala Palatului, constructii urbanistice de un real impact vizual: Circul de Stat, Guvernul, World Trade Center sau Sky Tower, dar si o gama variata de centre de divertisment: Club Bamboo, Fratelli, Chaboo, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati din plin de varietatea culturala si sociala a capitalei. Exceptand punctele de interes care se afla la o distanta nesemnificativa de locatia DBH Bucharest Hotel, pozitionarea centrala va ofera acces rapid catre orice zona urbana, acesta fiind un real avantaj din perspectiva turistica.
General
Oferim conditii ideale de cazare, demne de calificativul de 4 stele pe care îl detine DBH Bucharest Hotel. Nu in ultimul rand, suntem cadrul perfect pentru intrunirile profesionale sau conferintele importante din diverse domenii de interes general, iar buna desfasurare a acestora este determinata de oferirea simultana a tuturor serviciilor si dispozitivelor necesare evenimentelor cu tematica oficiala: videoproiector, ecrane LCD supradimensionate, microfoane, flipchart, dispozitive de sonorizare, climatizare si intunecare, precum si posibilitatea de a opta pentru bufet suedez sau coffee break. Salonul are diverse capacitati de gazduire, iar decorul acestora poate fi personalizat in functie de scopul si tematica evenimentului. Organizarea acestuia se adapteaza in functie de tipul de eveniment. Atmosfera deosebita si facilitatile calitative reprezinta cele doua trasaturi primordiale ce definesc aceasta locatie centrala, recunoscuta prin succesul repetat in configurarea unor experiente turistice inedite. DBH Bucharest Hotel aduce in prim plan elemente esentiale, precum: localizare centrala, design arhitectural inedit si servicii complete la preturi accesibile, a caror armonie genereaza obtinerea unui sejur de poveste intr-un cadru urban activ si modern.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
Va rugam sa verificati politicile fiecarei camere in momentul rezervarii.

Reviews DBH BUCHAREST

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of DBH BUCHAREST

Check-in
Incepand cu ora 14:00.
Check-out
Pana in ora 12:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam sa verificati politicile fiecarei camere in momentul rezervarii.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit atunci cand se folosesc paturile existente. Sunt disponibile paturi suplimentare contracost 20euro/noapte.
Cancellation / Prepayment
Va rugam sa verificati politicile fiecarei camere in momentul rezervarii.
Payments at check-in
La check in se accepta plata cu cardul sau in numerar.
Important Information
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF