Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Duplex Mamaia Nord  Mamaia Nord

Bd. Mamaia Nord, strada M20, Mamaia Nord, Constanța, Romania - Show map

Book now at Duplex Mamaia Nord

Latest booking: 10-Dec-2019

Description Duplex Mamaia Nord

Duplex Mamaia Nord a fost ideal amenajat intr-o zona perfecta pentru familiile care vor sa se relaxeze la malul Marii Negre. Cladirea din care face parte penthouse-ul Iris se afla intr-o zona privata rezidentiala cu paza 24 de ore si dispune de curte de joaca pentru copii, lift, foisor cu gratar si ofera o minunata priveliste pe lacul Siutghiol.

Facilities of Duplex Mamaia Nord

Description of the area
Zona in care se afla Duplex Mamaia Nord este una linistita, la aprox 2 km de plaja cu nisip fin. Duplex Mamaia Nord ca ofera posibilitatea vizionarii unor apusuri splendide pe lac. Zona Mamaia Nord reprezinta zona turistica situata de-a stanga si de-a drepta Bulevardului Mamaia Nord, care incepe de la Complex Phoenicia Holiday ( exact la iesirea din orasul Constanta, Statiunea Mamaia) si se termina la intrarea in orasul Navodari.Zona Mamaia Nord apartine orasului Navodari, fiind diferita de “nordul statiunii Mamaia” ( zona de cluburi Ego, Fratelli, complex Summerland). Daca alegeti o unitate situata in Mamaia Nord sau pe Bulevardul Mamaia Nord, va veti afla la o distanta cuprinsa intre 1-5 km de iesirea din statiunea Mamaia.Va rugam accesati butonul “Harta” pentru amplasarea exacta a unitatii prezentate.
General
Livingul este open space cu masa stil bar, aer conditionat, coltar extensibil, masuta de servit cafeaua , TV Plasma, sistem audio. Bucataria este utilata cu mobila moderna, fiind prevazuta cu aragaz, cuptor gaze+ electric, cuptor microunde, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, frigider dublu + masina de gheatza marca Samsung. Toate dormitoarele sunt prevazute cu TV LCD, aer conditionat, pat matrimonial, dressing.
Extras
Lift, paza 24/24 h, loc de joaca pentru copii.
Parking
Disponibil parcare publica.
Prices
TVA 0%.

Reviews Duplex Mamaia Nord

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Duplex Mamaia Nord

Check-in
Incepand cu ora 16:00
Check-out
Pana la ora 12:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copiii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit.Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
 
 
 
 
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Rezerva
Joomla SEO by AceSEF