Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Gaga Apatament  Mamaia

Bld. Mamaia, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Gaga Apatament

Latest booking: 11-Nov-2019

Description Gaga Apatament

Gaga Apatament este situat in Statiunea Mamaia, in complexul Summerland, pe partea cu marea la o distanta de 20m fata de plaja si este aproape de cele mai importante cluburi: Fratelli, Ego, Kudos, etc. Apartamentul este alcatuit din 2 camere spatioase, fiind mobilat modern cu toate facilitatile necesare. De asemenea apartamentul dispune de centrala proprie pe gaz, paza disponibila 24/24h si parcare proprie.

Facilities of Gaga Apatament

Description of the area
Gaga Apatament este situat in partea de nord a Statiunii Mamaia, aproape de cele mai cunoscute cluburi din statiune (Fratelii, Ego, Kudos, Tribute, Le Gaga). In aceasta zona se organizeaza cele mai importante evenimente din sezonul estival (Sunwaves si The Mission).
General
Apartamentul dispune de o suprafata generoasa de aprox. 80 mp si este alcatuit din living, bucatarie complet utilata si dormitor. Livingul este open-space si este dotat cu TV si canapea extensibila. Bucataria este complet mobilata si utilata a cu masa cu 4 scaune, Apartamentul dispune de sala de baie prevazuta cu cabina de dus.
Extras
In apropiere se gasesc mini-market, saloane de coafura, cluburi de distractii (discoteci), baruri, cafenele si restaurante cu specific romanesc, marin, brazilian si chinezesc.
Parking
Gratuita.
Prices
TVA 0%

Reviews Gaga Apartament

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Gaga Apartament

Check-in
Incepand cu ora 16:00
Check-out
Pana la ora 12:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copiii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit.Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF