Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

Garsoniera Itaca  Mamaia

Aleea Itaca nr. 2, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Garsoniera Itaca

Latest booking: 6-Dec-2019

Description Garsoniera Itaca

Garsoniera Itaca este situat intr-un ansamblu recent finalizat din zona Summerland. Acesta este utilat si mobilat ultra modern si dispune de terasa cu vedere la mare. Garsoniera poate acomoda maxim 2 turisti fiind alcatuita dintr-o singura camera.

Facilities of Garsoniera Itaca

Description of the area
Garsoniera Itaca este situat in zona Summerland si se afla in zona plajei Crazy si sunt amplasate pe partea cu marea, la doar 100m fata de malul marii. In aceasta zona exista cele mai in voga restaurante, beach-barururi, cluburi (Crazy Beach, Le GAGA, Ego, Fratelli, Kudos). De asemenea in apropiere se pot practica sporturi nautice, plaja si apa fiind de cea mai buna calitate.
General
Garsoniera are o suprafata de 44mp si este formata dintr-o singura incapere si dispune de un pat dublu matrimonial unde pot dormi 2 persoane. Bucataria este modern mobilata si complet utilata. Dispune de asemenea de aer conditionat si de TV LCD. Terasa ofera vedere la mare.
Extras
Ansamblul dispune de parcare proprie, de paza 24/24 iar intrarea se face pe baza de cartela. Complexul unde este situat apartamentul Itaca dispune si de loc de joaca pentru copii.
Internet
Gratuit.
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Garsoniera Itaca

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Garsoniera Itaca

Check-in
Incepand cu ora 16.00
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF