Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Hotel Majestic     Olimp

Starda Olimp nr 2 , Olimp, Constanța, Romania - Show map

Book now at Hotel Majestic

Latest booking: 31-Dec-2019

Description Hotel Majestic

Situat in statiunea Olimp, la 100 m de plaja, hotelul Majestic ofera o piscina in aer liber, o gradina cu terasa la soare, aer conditionat si un centru wellness. Hotelul are o parcare gratuita, iar in zonele publice este disponibil. Acces gratuit la internet WI-FI in receptia hotelului.

Facilities of Hotel Majestic

Description of the area
Hotel Majestic este minute la 2 minute de mers pe jos fata de plaja. Se afla la 2 km de gara Olimp, iar la 50 m este o statie de autobuz. Constanta este la 40 minute de mers cu masina.
General
Camerele sunt dotate cu TV, aer conditioant, minibar, baie privata cu dus. Alegerea unei camere dubleiul va asigura tot confortul pentru relaxare si spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra. Fiecare camera dispune de dotari care va vor relaxa,iar privelistea oferita de terasa va va umple de liniste.
Extras
Parcare gratuita, psicina in aer liber ( adulti + copii), restaurant cu bucatarie internationala ( meniu a la carte), terasa, gradina, spa si centru wellness , sala fitness, sauna, sala conferinte dotata cu videoproiesctor, camera bagaje, receptie deschisa non-stop, serviciu de spalatorie+ calcatorie.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Hotel Majestic

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Hotel Majestic

Check-in
Incepand cu orele 18:00
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Sunt disponibile paturi suplimentare, iar tariful reprezinta 50% din tariful unui adult pe noapte.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar sau cu cardul bancar.
Important Information
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de unitatea de cazare. Suplimentele nu se vor calcula automat in costurile totale si se vor plati separat la hotel. Solicitarea unui pat suplimentar se face in campul Cerinte Speciale, din formularul de rezervare. Garantam Cel mai bun Tarif Garantat – Vă oferim cel mai bun tarif pentru rezervarea dvs. Securitatea datelor – Avem un sistem avansat unic de transfer al datelor personale 100% sigur Fără taxe ascunse – Plătiţi direct la hotel. Turo.ro nu va încasa nimic de la dvs. Identitate protejată – Datele dvs. vor fi folosite doar pentru realizarea rezervării. Cel mai bun Tarif Garantat – Vă oferim cel mai bun tarif pentru rezervarea dvs. Securitatea datelor – Avem un sistem avansat unic de transfer al datelor personale 100% sigur Fără taxe ascunse – Plătiţi direct la hotel. Turo.ro nu va încasa nimic de la dvs. Identitate protejată – Datele dvs. vor fi folosite doar pentru realizarea rezervării.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF