Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Lady Di Apartment  Mamaia

Bd. Mamaia, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Lady Di Apartment

Latest booking: 5-Dec-2019

Description Lady Di Apartment

Petreceti-va un sejur relaxant la malul marii intr-un apartament nou fiind recent construit, situat in zona Mamaia Nord. Lady Di Apartment dispune de 2 camere amenajate ultramodern si bucatarie complet utilata. Distanta pana la plaja este de maxim 100m.

Facilities of Lady Di Apartment

Description of the area
Ansamblul rezidential din care face parte oferta de cazare este situat in centrul Statiunii Mamaia , langa Hotel Scandinavia. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal deoarece ansamblul este construit langa Bulevardul Mamaia. Plaja cea mai apropiata este plaja REX – Bourbone – fiind una dintre cele mai cunoscute, organizate si curate plaje din Statiunea Mamaia. Imobilul din care face parte duplexul de vacanta este situat in centrul Statiunii Mamaia , langa Hotel Regal. Imobilul beneficiaza de rampa de urcare pentru persoane cu dezabilitati! Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal deoarece ansamblul este construit langa Bulevardul Mamaia. Plaja cea mai apropiata este plaja Centrala a Statiunii Mamaia, plaja foarte bine amenajata. La Mamaia, turistii apreciaza calitatea apei si a aerosolilor dar si a nisipul fin.
Extras
Aceasta zona este considerata ca fiind cea mai selecta din intreaga statiune drept pentru care turistii pot beneficia in aceasta zona de numeroase facilitati precum restaurante, terase, baruri de zi si de noapte, SPA, Cassino, piscine, si activitati de recreere de distractie si sprturi extreme gen jet-sky si yachting oferite de clubul Nautic din zona. Pe plaja se gasesc beach-bar-uri iar turistii pot inchiria sezlonguri pe plaja amenajata.
Internet
Gratuit.
Parking
Gratuit.
Prices
TVA 0%

Reviews Lady Di Apartment

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Lady Di Apartment

Check-in
Incepand cu ora 16.00.
Check-out
Pana la ora 12.00.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata cu cardul bancar sau in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF