Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Lavender Apartment  Mamaia

Bvd Mamaia 459, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Lavender Apartment

Latest booking: 3-Jan-2020

Description Lavender Apartment

Lavender Apartment dispune de 2 camere de lux, complet utilate si mobilate. Oferta de cazare este potrivita pentru familii sau grupuri de turisti de maxim 4 persoane. Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential situat in centrul Statiunii Mamaia vis a vis de Hotel Rex, pe malul Lacului Siutghiol. Apartamentul de vacanta este situat la etajul 4 si ofera turistilor cazati vedere panoramica spre Lacul Siutghiol si spre bulevardul Mamaia.Apartamentul de vacanta are suprafata utila de 86mp si este compus din living, dormitor, bucatarie, baie si terasa spatioasa.

Facilities of Lavender Apartment

Description of the area
Ansamblul rezidential din care face parte oferta de cazare este situat in centrul Statiunii Mamaia , vis-a-vis de Hotel Rex. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal deoarece ansamblul este construit langa bulevardul Mamaia.Plaja cea mai apropiata este plaja REX – Bourbone – fiind una dintre cele mai cunoscute, organizate si curate plaje din Statiunea Mamaia, turistii apreciaza calitatea apei si a aerosolilor dar si a nisipul fin.
General
Lavender Apartment are suprafata utila de 86 mp si este compus din living, dormitor, bucatarie, baie si terasa spatioasa. Turistii care aleg sa petreaca vacanta pe litoral la aceasta oferta beneficiaza de urmatoarele dotari si conditii: Living - living-ul este open-space si este dotat cu aer conditionat de putere mare, TV LCD diagonala mare, masa cu 4 scaune, canapea extensibila in care pot dormi 2 turisti, dressing si mobilier de actualitate. Dormitor - dormitorul apartamentului este foarte spatios, este dotat cu pat dublu matrimonial foarte confortabil. Ferestrele dormitorului sunt foarte mari si ofera vedere spre Lacul Siuthiol si Bulevardul Mamaia. Bucatarie - bucataria este complet mobilata si utilata de actualitate si este dotata cu centrala proprie pe gaz, aragaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat, cafetiera, prajitor de paine, microunde, tacamuri si vesela aferenta. Baie - baia apartamentului de vacanta este dotata cu cabina de dus. Terasa - balconul apartamentului este foarte spatios si ofera o vedere bilaterala spre Bulevardul Mamaia si Lacul Siutghiol.
Extras
Aceasta zona este considerata ca fiind cea mai selecta din intreaga statiune drept pentru care turistii pot beneficia in aceasta zona de numeroase facilitati precum restaurante, terase, baruri de zi si de noapte, SPA, Cassino, piscine si tot in aceasta zona se pot practica activitati de recreere de distractie si sprturi extreme gen jet-sky si yachting oferite de clubul Nautic din zona. Pe plaja se gasesc beach-bar-uri iar turistii pot inchiria sezlonguri.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Lavender Apartment

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Lavender Apartment

Check-in
Incepand cu ora 16.00
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Avans Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Avans Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata in numerar sau cu cardul bancar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF