Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Mamaia Apartments Summerland And Clubbing  Mamaia

Bulevardul Mamaia complex Summerland, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Mamaia Apartments Summerland And Clubbing

Latest booking: 3-Aug-2020

Description Mamaia Apartments Summerland And Clubbing

Imobilul dispune de apartamente de 2 camere cu vedere la mare si/sau catre bulevard. Ansamblul SummerLand este compus din mai multe imobile situate pe plaja Crazy - Ultima Playa - H20, din Statiunea Mamaia, langa Fratelli, Ego, Office. Alocarea apartamentelor se face in functie de disponibilitate la receptia complexului.

Facilities of Mamaia Apartments Summerland And Clubbing

Description of the area
Pozitionat in una dintre cele mai faimoase si apreciate zone ale Statiunii Mamaia, in apropierea resortului se gasesc: cluburi si discoteci,restaurante cu specific pescaresc, romanesc, chinezesc,italian,brazilian sau international. Plaja H2O este recunoscuta pentru practicarea sporturilor de apa cum ar fi kiteboarding-ul. In zona exista marketuri non-stop unde turistii pot face cumparaturi.
General
Apartamentele sunt compuse din dormitoare mobilate cu paturi matrimoniale duble, dressinguri si TV. Bucatariile sunt complet mobilate si utilate. Living-ul fiecarui apartament este mobilat complet si detin canapele extensibile unde pot dormi 2 persoane. Salile de baie sunt moderne si sunt echipate cu o cada.
Extras
Pe plaja se pot inchiria sezlonguri sau skyjeturi dar si echipament pentru sporturile acvatice care se practica in zona.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews SummerLand Apartamente and Clubbing

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of SummerLand Apartamente and Clubbing

Check-in
Incepand cu ora 16.00.
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca spre deosebire de hoteluri, in aceasta unitate de cazare este oferita in mod gratuit doar curatenia finala. • curatenie extra, in timpul sejurului dvs. se poate efectua contra cost (124 lei/curatenie, lenjerii si prosoape curate incluse). • doar lenjerii si prosoape extra – 30 lei. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , cat si Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) contra unei taxe de 30 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF