Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Mirage Apartments  Mamaia

Bdul Mamaia, Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Mirage Apartments

Latest booking: 18-Dec-2019

Description Mirage Apartments

Miraj Apartments ofera 5 apartamente compuse din 2 camere (living si dormitor) bucatarie, baie si ofera cazare in Statiunea Mamaia pentru familii si grupuri de turisti de maxim 4 persoane. Oferta de cazare face parte dintr-un ansamblu rezidential finalizat de curand si este pozitionat pe partea cu Lacul Siutghiol. Toate apartamentele sunt situate la etajul 4. Ansamblul rezidential este dotat cu lift si dispune de parcare iar accesul se face usor si pietonal si cu autoturismul datorita pozitiei la bulevardul Mamaia.

Facilities of Mirage Apartments

Description of the area
Ansamblul rezidential din care face parte oferta de cazare este situat in centrul Statiunii Mamaia. Accesul se face usor si cu automobilul si pietonal deoarece ansamblul este construit langa Bulevardul Mamaia. Plaja cea mai apropiata este plaja REX – Bourbone – fiind una dintre cele mai cunoscute, organizate, curate plaje din Statiunea Mamaia iar turistii apreciaza calitatea apei si a aerosolilor dar si a nisipul fin.
General
Oferta de cazare denumita Miraj Apartments este compusa din 5 apartamente, acestea fiind formate din living si dormitor, dintre care doua apartamente cu vedere la lac si 3 apartamente cu vedere la bulevard. Turistii care aleg aceste apartamente beneficiaza de urmatoarele dotari. Astfel livingul este canapea extensibila in care pot dormi 2 turisti, masa de cafea, masa cu 4 scaune, TV LCD, internet, aer conditionat. Accesul pe terasa apartamentului se face din living si din dormitor. Dormitorul este foarte spatios si dispune de pat matrimonial, TV LCD si aer conditionat. Bucataria este complet mobilata si utilata cu frigider, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri pentru 4 persoane plita cu 4 ochiuri pe gaz si hota. Apartamentele cu vedere la lac beneficiaza de bucatarie inchisa in timp ce apartamentele cu vedere la bulevard au bucatarie deschisa. Baia este dotata cu cabina de dus.
Extras
Turistii pot beneficia in aceasta zona de numeroase facilitati si servicii precum restaurante, terase, baruri de zi si de noapte, SPA, Cassino, piscine, si activitati de recreere de distractie si sporturi extreme gen jet-sky si yachting oferite de clubul Nautic din zona. Pe plaja se gasesc beach-bar-uri iar turistii pot inchiria sezlonguri.
Internet
Gratuit.
Parking
Gratuit.
Prices
TVA 0%

Reviews Mirage Apartments

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Mirage Apartments

Check-in
Incepand cu ora 16.00.
Check-out
Pana la ora 12.00.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta numai plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF