Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Nautic Sport Club     Mamaia Nord

Str. B3, nr.56, Mamaia Nord, Constanța, Romania - Show map

Make a booking request at Nautic Sport Club

Latest booking: 1-Jan-2020

Description Nautic Sport Club

Nautic Sport Club reprezinta o alegere perfecta mai ales pentru cei care prefera sporturile de apa. Hotelul dispune de 16 camere spatioase si confortabile, echipate cu toate facilitatile necesare. Nautic Sport club este o construit de curand, in stil modern si vine in intampinarea satisfacerii cerintelor oaspetilor prin stil si eleganta. Hotelul dispune de piscina proprie, cu acces gratuit pentru oaspetii sai.

Facilities of Nautic Sport Club

Description of the area
Hotel Nautic Sport Club este localizat intr-o zona retrasa a litoralului romanesc, departe de aglomeratia din Statiunea Mamaia. Amplasat direct pe plaja, la circa 30 m de mare, foarte aproape de Tabara Navodari. Plaja este amenajata. Distanta pana in Statiunea Mamaia se parcurge in circa 10 minute cu masina. In apropiere se afla marketuri, restaurante, benzinarii. Zona Mamaia Nord reprezinta zona turistica situata de-a stanga si de-a drepta Bulevardului Mamaia Nord, care incepe de la Complex Phoenicia Holiday ( exact la iesirea din orasul Constanta, Statiunea Mamaia) si se termina la intrarea in orasul Navodari.Zona Mamaia Nord apartine orasului Navodari, fiind diferita de “nordul statiunii Mamaia” ( zona de cluburi Ego, Fratelli, complex Summerland). Daca alegeti o unitate situata in Mamaia Nord sau pe Bulevardul Mamaia Nord, va veti afla la o distanta cuprinsa intre 1-5 km de iesirea din statiunea Mamaia.Va rugam accesati butonul “Harta” pentru amplasarea exacta a unitatii prezentate.
General
Nautic Sport Club va pune la dispozitie camere cu vedere la mare si la oras, dotate cu TV LCD, cartela de acces, uscator de par. In timpul sejurului dvs, vi se pun la dispozitie ski jeturi contracost.
Extras
Hotelul este prevazut cu piscina proprie aproape de valurile marii si va pune la dispozitie biciclete iar aproape de hotel este construit un dig foarte lung pe care va puteti plimba. De asemenea hotelul ofera skijeturi cat si alte ambarcatiuni nautice sau teren de fotbal cu nocturna.
Internet
Gratuit. Internet wireless disponibil in intreaga unitate.
Parking
Gratuit. Parcare disponibila in incinta unitatii.
Prices
TVA 0%.

Reviews Nautic Sport Club

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Nautic Sport Club

Check-in
Incepand cu ora 13:00.
Check-out
Pana la ora 12:00.
Cancellation / Prepayment
: Animalele de companie nu sunt acceptate.
Children and extra beds
Se pot caza gratuit doar copiii cu varsta pana in 5 ani cand sunt folosite paturile existente. Daca se solicita pat suplimentar pentru 1 copil ce despaseste varsta de 5 ani sau 1 adult, se achita 15 euro/noapte.
Cancellation / Prepayment
: Animalele de companie nu sunt acceptate.
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de unitatea de cazare. Suplimentele nu se vor calcula automat in costurile totale si se vor plati separat la hotel. Solicitarea unui pat suplimentar se fac
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF