Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Premier Palace Spa Hotel       Bucuresti

Bdul Ghencea nr 134, sector 6, Bucuresti, București, Romania - Show map

Make a booking request at Premier Palace Spa Hotel

Latest booking: 25-Aug-2019

Description Premier Palace Spa Hotel

Premier Palace Spa Hotel reprezinta cel mai nou hotel de 5 stele din Bucuresti ofera oaspetilor sai cazare cu utilitati la cele mai inalte standarde si posibilitatea petrecerii unor minunate momente de relaxare la pisicina, sala de fitness, Spa sau la restaurantele din cadrul hotelului. Situat la doar 10 minute de centrul Vechi si la 2 minute de stadionul Ghencea, Premier Palace Spa Hotel este alegerea ideala pentru ce cei calatoresc in interes de business sau pentru cei ce se afla in vizita.

Facilities of Premier Palace Spa Hotel

Description of the area
Premier Palace Spa Hotel se afla vis-a-vis de stadionul Ghencea, fiind la doar 10 minute de centrul vechi din Bucuresti.
General
Premier Palace Spa Hotel ofera 82 de camere duble cu un design modern, utilitati de top precum: minibar, seif in camera, aer conditionat individual, LCD TV, internet wireless , telefon cu linii externe si cu casuta vocala, espressor, produse cosmetice Salvatore Ferragamo, uscator de par. Restaurantul Premier Palace creat in stilul art nouveau, ofera un meniu international variat ce poate satisface cele mai exigente cerinte. La Piano Bar va puteti relaxa la un pahar de cognac pe acordurile delicate ale pianului sau la Sky Wine Bar - Lounge aflat la ultimul etaj.
Extras
Receptie 24/24h, sala de conferinta, restaurant, piano-bar, pisicina, acces la Primul Health Spa din Bucuresti.Oaspetii cazati in hotel au acces liber la piscina, hidropiscina, fitness si thermarium. In cadrul SPA-ului accesul cu copii nu este permis (doar persoanele in varsta de minim 16 ani).
Internet
Disponibil internet wireless Gratuit.
Parking
Disponibila parcare privata Gratuita.
Prices
Tarifele includ TVA (9%).Hotelul isi rezerva dreptul de a preautoriza cardul inainte de sosirea clientului.

Reviews Premier Palace Spa Hotel

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Premier Palace Spa Hotel

Check-in
Incepand cu ora 14:00
Check-out
Pana la ora 12:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copiii cu varsta pana la 7 ani sunt cazati gratuit, daca se folosesc paturile existente. Copiii mai mari de 7 ani sau adultii care solicita pat suplimentar vor achita 30 euro/noapte.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) sau plata in numerar.
Important Information
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de unitatea de cazare. Suplimentele nu se vor calcula automat in costurile totale si se vor plati separat la hotel. Solicitarea unui pat suplimentar se face in campul Cerinte Speciale, din formularul de rezervare.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF