Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Sofia 3 Sea Side Apartments  Mamaia

bulevardul Mamaia 490 , Mamaia, Constanța, Romania - Show map

Book now at Sofia 3 Sea Side Apartments

Latest booking: 19-Nov-2019

Description Sofia 3 Sea Side Apartments

Apartamentele Sofia 3 Sea Side din statiunea Mamaia, sunt situate in cea mai buna zona din statiune, pe partea cu marea in zona hotelului Vega. Apartamentele dispun de vederi superbe bilaterale catre mare si catre lac. Ambele apartamente sunt mobilate, finisate si echipate premium. Bucatariile open space sunt dotate cu masina de spalat vase iar pe holul de langa salile de baie exista cate o masina de spalat rufe. Imobilul dispune de parcare proprie si spatii verzi amenajate modern.

Facilities of Sofia 3 Sea Side Apartments

Description of the area
Imobilul Sofia 3 din zona butoaie permite acces direct catre toate punctele de interes fiind amplasat langa market, farmacie, lounge cafe bar “Barrels” pizerie, burgher place, restaurant sea food si multe altele. Plajele din zona sunt la cativa pasi de intrarea in imobil si puteti alege intre plaja vega sau cele din zona. Toate fiind amenajate diferit si beneficiind de cel mai fin nisip din statiune.
General
Apartamentele Sea Side din Sofia 3 au fost gandite pentru a oferi tot comfortul famiilor cu copii ele avand o capacitate de cazare de 4 persoane, dormitoarele avand pat dublu matrimonial iar living-ul cate o canapea extensibila pentru doua persoane.
Extras
Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, toaster, filtru cafea, microunde, uscatoare de par etc.
Internet
WIFI Gratuit
Parking
Proprie oferita gratuit
Prices
TVA 0 %

Reviews Sofia 3 Sea Side Apartments

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Sofia 3 Sea Side Apartments

Check-in
Incepand cu ora 16:00
Check-out
Pana la ora 12:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copiii cu varsta pana la 12 ani au gratuitate la cazare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata cu cardul bancar sau in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil.La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) cat si Late Check-in (adica dupa ora 23:00) contra unei taxe de 20 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF