Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

Sol Apartment  Mamaia Nord

Strada D5, Mamaia Nord, Constanța, Romania - Show map

Book now at Sol Apartment

Latest booking: 8-Jan-2020

Description Sol Apartment

Situat in Mamaia Nord, intr-o zona linistita pe malul Marii Negre, Apartament Sol reprezinta alegerea perfecta pentru o vacanta relaxanta. Apartamentul este situat intr-un imobil recent finalizat si este complet utilat si mobilat la standarde inalte de calitate. Poate acomoda familiile sau grupurile de turisti de maxim 4 persoane.

Facilities of Sol Apartment

Description of the area
Apartment este situat in zona Mamaia Nord, amplasat pe partea cu marea la doar 150 m de malul marii. De asemenea in apropierea imobilului se pot practica sporturi nautice, plaja si apa fiind de foarte buna calitate. Zona Mamaia Nord reprezinta zona turistica situata de-a stanga si de-a drepta Bulevardului Mamaia Nord, care incepe de la Complex Phoenicia Holiday ( exact la iesirea din orasul Constanta, Statiunea Mamaia) si se termina la intrarea in orasul Navodari.Zona Mamaia Nord apartine orasului Navodari, fiind diferita de “nordul statiunii Mamaia” ( zona de cluburi Ego, Fratelli, complex Summerland). Daca alegeti o unitate situata in Mamaia Nord sau pe Bulevardul Mamaia Nord, va veti afla la o distanta cuprinsa intre 1-5 km de iesirea din statiunea Mamaia.Va rugam accesati butonul “Harta” pentru amplasarea exacta a unitatii prezentate.
General
Apartamentul Sol este situat la etajul 2 si are o suprafata de circa 56 metri patrati. Este compus din living open-space dotat cu o canapea extensibila (de tip coltar) unde pot dormi 2 turisti, TV LCD si aer conditionat. Dormitorul este spatios si este echipat cu pat dublu matrimonial,noptiera si TV LCD. Bucataria apartamentului este complet mobilata si utilata cu plita electrica, frigider, cafetiera, masa (cu 3 scaune), tacamuri si vesela aferenta.
Extras
Apartment Sol din Mamaia Nord ofera servicii precum: parcare gratuita,terasa spatioasa, lift, centrala proprie iar intrarea se face pe baza de cartela.
Internet
Gratuit
Parking
Gratuita
Prices
TVA 0%

Reviews Sol Apartment

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Sol Apartment

Check-in
Incepand cu ora 16.00. La check-in se vor achita 30 euro per apartament ( curatenia finala), in plus fata de restul de plata.
Check-out
Pana la ora 12.00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta
Children and extra beds
Copii pana in 12 ani sunt acceptati gratuit. Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot fi diferite in functie de tarif / camera / oferta
Payments at check-in
Se accepta doar plata in numerar.
Important Information
Va rugam sa retineti ca este absolut necesar sa contactati proprietarul cu o zi inainte de sosire pentru detalii de contact suplimentare şi aranjamentul de preluare a cheilor. La check-in este cerut un document de identitate sau pasaport valabil. Va informam ca se percepe o taxa de curatenie in valoare de 25euro/sejur ce trebuie achitata de catre turist. La inceputul sejurului dvs, pentru un apartament cu 2 camere (living si dormitor maxim 4 adulti) : se ofera gratuit 2 seturi lenjerie completa, 2 prosoape mari si 2 prosoape mici. Pentru un apartament cu 3 camere (living si 2 dormitoare) : se ofera gratuit 3 seturi lenjerie completa, 3 prosoape mari si 3 prosoape mici.In limita disponibilitatii acestei oferte, puteti efectua atat Early Check-in ( minim ora 10:00) , Late Check-out ( maxim ora 18:00 ) cat si Late Check-in (adica dupa ora 23:00) contra unei taxe de 20 euro. Pentru orice solicitare de check-in inainte de ora 10:00 sau check-out dupa ora 18:00 se va achita in plus contravaloarea unei nopti de cazare.Disponibilitatea trebuie confirmata in scris.
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF