Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Select Language


Filter By:

'

Vilele Cristal    Sucevita

Str. Tapsanului nr.2, Sucevita, Suceava, Romania - Show map

Book now at Vilele Cristal

Latest booking: 5-Dec-2019

Description Vilele Cristal

Vilele Cristal reprezinta alegerea perfecta pentru cei ce doresc un concediu relaxant, departe de zgomotul orasului. In diminetile petrecute le Vilele Cristal puteti auzi pasarile cum canta, susurul apei de izvor si fosnetul padurii. Este locul perfect pentru odihna si relaxare. Padurea este in spatele casei la cativa metri, putand oricand zari caprioare, veverite, si pasari de toate felurile.

Facilities of Vilele Cristal

Description of the area
Vilele Cristal se afla la o distanta de 600m de drumul ce leaga orasele Radauti si Campulung Moldovenesc, DN 17A. Aceste doua vile sunt asezate pe o suprafata de 1,5ha la marginea padurii, departe de zgomotul satului si la cca 1 km de Manastirea Sucevita.La 1 km de Vilele Cristal se gaseste o herghelie de cai unde puteti face echitatie.
General
Fiecare din vilele Cristal dispune de 3 camere (2 twin si 1 camera tripla), 2 bai, sufragerie, terasa cu gratar, bucatarie complet echipata. Sufrageria dispune de un semineu ce face locul ideal pentru a petrece o seara frumoasa alaturi de familie sau prieteni.Interioarele vilelor sunt moderne, cu mobilierul din lemn masiv si decorate cu piei de animale.
Extras
Teren de tenis, gratar, bucatarie la dispozitia turistilor. Micul dejun este disponibil contra cost. Acesta se serveste la pensiune la o distanta de 10 min de mers (la cerere), 15 RON/pers.
Internet
Disponibil internet GRATUIT.
Parking
Disponibila parcare privata GRATUITA.
Prices
Tarifele includ TVA (in valoare de 9%).

Reviews Vilele Cristal

There are no reviews for this property yet.
You need to be logged in to post a review.
Back To Hotel

Policies of Vilele Cristal

Check-in
Incepand cu ora 16:00
Check-out
Pana la ora 13:00
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Children and extra beds
Copiii cu varsta pana in 6 ani sunt cazati gratuit, cate unul in camera. Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera este: 0.
Cancellation / Prepayment
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Payments at check-in
Se accepta plata cu cardul bancar (Visa, Mastercard) sau plata in numerar.
Important Information
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel. Suplimentele nu se vor calcula automat in costurile totale si se vor plati separat la hotel. Solicitarea unui pat suplimentar se face in campul C
We guarantee
Best Price Guaranteed - We offer the best price for your booking.
Security of data - We have a unique advanced system of transfer of data 100 % secure.
No hidden fees - Pay directly at the hotel. Turo.ro will not charge anything from you.
Identity protected - Your data will be used only for achieving the booking .
Joomla SEO by AceSEF