Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Selectati limba


Filtreaza dupa:

'

Hotel City Plaza       Cluj Napoca

Sindicatelor 9-11, Cluj Napoca, Cluj, Romania - Arată harta

Rezervati acum la Hotel City Plaza

Rezervare recenta: 6-nov-2019

Descriere Hotel City Plaza

Hotelul City Plaza a fost gandit din perspectiva oaspetelui ce ii calca pragul si a beneficiilor pe care acesta le obtine alegand aceasta locatie: confort, eficienta, posibilitatea de a selecta dintr-o gama diversificata de servicii si atentia la detalii. Ceea ce caracterizeaza hotelul City Plaza este permanenta atentie la asteptarile oaspetilor, disponibilitate, atitudine proactiva si adaptare continua la cerintele acestora.

Facilitati oferite de Hotel City Plaza

Descrierea zonei
Hotelul este situat ultracentral si totusi intr-o zona surprinzator de linistita. Localizat in apropierea Parcului Central si a Primariei Cluj-Napoca, hotelul ofera un acces facil si rapid catre institutii publice, centre universitare, medicale sau financiare dar si catre zonele de interes turistic, restaurante, terase.
General
Confort.. eficienta.. diversitate.. atentie la detalii, acestea sunt beneficiile de care se bucura oaspetii nostri.CITY Plaza va asteapta cu 85 de camere si apartamente situate pe 5 nivele, fiecare tip de camera avand un design distinct, original si facilitati specifice, menite sa va ofere o noua experienta de fiecare data cand ne vizitati, un sejur placut si confortabil.
Servicii Extra
Acces la zona relaxare (piscina panoramica, sauna, jacuzzi, fitness), servicii de masaj, manichiura, coafor si pedichiura, welcome package (cafea, ceai, apa).
Internet
Disponibil internet wireless in tot hotelul.
Parcare
Disponibila parcare gratuita.
Tarife
Tarifele includ TVA (in valoare de 9%).

Opinii Hotel City Plaza

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta proprietate.
Trebuie sa fiti conectat cu nume de utilizator si parola pentru a posta un comentariu.
Back To Hotel

Politicile de la Hotel City Plaza

Checkin
Incepand cu ora 15:00
Checkout
Pana la ora 12:00
Anulare / Plată în avans
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Copii şi paturi suplimentare
Copiii cu varsta pana in 12 ani sunt cazati gratuit, daca se folosesc paturile existente. Copii mai mari de 12 ani sau adultii vor plati 36 euro/noapte, daca se solicita pat suplimentar. Intr-o camera se poate caza maxim un copil.
Anulare / Plată în avans
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Modalitati de plata la check-in
Se accepta plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard) cu ordin de plata sau plata in numerar.
Informaţii importante
Tarifele includ mic dejun, acces zona de relaxare (sauna, jacuzii, piscina, fitness), welcome package (apa, ceai, cafea in camera).Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel. Suplimentele nu se vor calcula automat in costurile totale si se vor plati separat la hotel. Solicitarea unui pat suplimentar se face in campul Cerinte Speciale, din formularul de rezervare.
Garantam
Cel mai bun Tarif Garantat – Vă oferim cel mai bun tarif pentru rezervarea dvs.
Securitatea datelor – Avem un sistem avansat unic de transfer al datelor personale 100% sigur
Fără taxe ascunse – Plătiţi direct la hotel. Turo.ro nu va încasa nimic de la dvs.
Identitate protejată – Datele dvs. vor fi folosite doar pentru realizarea rezervării.
Joomla SEO by AceSEF