Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Selectati limba


Filtreaza dupa:

'

Hotel Vega       Mamaia

Bdul Mamaia, Mamaia, Constanța, Romania - Arată harta

Rezervati acum la Hotel Vega

Rezervare recenta: 17-nov-2019

Descriere Hotel Vega

Hotelul Vega este decorat in stil Feng Shui, pentru a crea o atmosfera unica. Hotelul dispune de camere duble cu pat matrimonial sau cu doua paturi separate. Toate spatiile de cazare sunt echipate cu TV cu transmisie prin satelit, sistem interactiv de televiziune, internet, telefon, seif, minibar, instalatie de climatizare, sala de baie cu cabina de dus.

Facilitati oferite de Hotel Vega

Descrierea zonei
Hotelul Vega este situat in partea de nord a Statiunii Mamaia, pe partea cu Marea Neagra dispunand de o priveliste spectaculoasa.
General
Hotelul Vega reprezinta un loc unic, datorita serviciilor oferite cat si prin amplasarea acestuia foarte aproape de plaja. Hotelul este destinat atat pentru petrecerea vacantelor cat si pentru organizarea evenimentelor cu diferite teme, astfel primele 3 etaje sunt decorate in rosu, umatoarele doua etaje sunt decorate cu elemente de culoare maronie, etajele 7 si 8 sunt evidentiate prin elemente de culoare verde marin in timp ce ultimul etaj este decorat in alb.
Servicii Extra
Hotelul Vega dispune de numeroase facilitati precum: restaurantul Akolade cu o capacitate de 230 locuri, terasa ce dispune de 140 locuri, barurile Oasis, Violet Lounge, Cinema Bar, Gelateria Delice, Tulip Beauty & Spa Ritual si sali de conferinta: Vega Conference Hall dispune de 200 locuri fixe ce beneficiaza de echipamente foarte moderne pentru realizarea evenimentelor de succes si Lyra Meeting Room este ideala pentru intalniri si sesiuni de training.
Internet
Gratuit. Internet disponibil in spatiile comune si de cazare.
Parcare
Gratuit. Parcare privata si supravegheata.
Tarife
Tarifele includ TVA (in valoare de 9%).

Opinii Hotel Vega

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta proprietate.
Trebuie sa fiti conectat cu nume de utilizator si parola pentru a posta un comentariu.
Back To Hotel

Politicile de la Hotel Vega

Checkin
Incepand cu ora 16:00.
Checkout
Pana la 12:00.
Anulare / Plată în avans
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Copii şi paturi suplimentare
Se pot caza gratuit doar copiii cu varsta pana in 7 ani cand sunt folosite paturile existente. Daca se solicita pat suplimentar pentru 1 copil ce depaseste varsta de 7 ani sau 1 adult, se achita 24 euro/noapte.
Anulare / Plată în avans
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Modalitati de plata la check-in
Se accepta plata cu cardul: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro sau plata in numerar.
Informaţii importante
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de unitatea de cazare. Suplimentele nu se vor calcula automat in costurile totale si se vor plati separat la hotel. Solicitarea unui pat suplimentar se face in campul Cerinte Speciale, din formularul de rezervare.
Garantam
Cel mai bun Tarif Garantat – Vă oferim cel mai bun tarif pentru rezervarea dvs.
Securitatea datelor – Avem un sistem avansat unic de transfer al datelor personale 100% sigur
Fără taxe ascunse – Plătiţi direct la hotel. Turo.ro nu va încasa nimic de la dvs.
Identitate protejată – Datele dvs. vor fi folosite doar pentru realizarea rezervării.
Joomla SEO by AceSEF