Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Selectati limba


Termeni si conditii

Prezentii Termeni si Conditii se aplica tuturor serviciilor furnizate via website-ul Turo.ro, email sau telefon, prin Serviciul Clienti. Prin utilizarea website-ului Turo.ro, confirmati ca ati citit si ati fost de acord cu acesti termeni generali si a declaratiei de confidentilitate, prezentata pe website. Va rugam sa retineti ca acesti termeni si conditii pot fi amendati din cand in cand. Serviciile oferite de Turo.ro sunt furnizate in vederea realizarii de rezervari online, numai pentru dvs.

Ce este Turo.ro?

Turo.ro este o platforma de rezervari online prin care proprietarii/administratorii unitatilor de cazare isi pot promova oferta turistica si prin care, vizitatorii pot realiza rezervari la ofertele prezentate.

Prin realizarea unei rezervari prin Turo.ro, dvs intrati intr-o relatie contractuala direct cu proprietarul/administratorul unitatii de cazare la care ati realizat rezervarea sejurului dvs. In aceste conditii, Turo.ro nu actioneaza decat ca intermediar intre dvs si unitatea de cazare, confirmandu-va via unui email detaliile rezervarii dvs, in numele unitatii de cazare.

Corectitudinea informatiilor si detaliile unitatilor de cazare de pe website se afla in directa raspundere a administratorului/proprietarului unitatii de cazare, acesta avand acces direct via unui extra net la modificarea, upgradarea lor. Cu toate ca incercam ca informatia de pe website sa fie cat mai concludenta, nu vom verifica si nici nu garantam ca toate detaliile sunt complete, exacte si neinselatoare. Turo.ro nu este responsabil de calitatile serviciilor oferite de catre unitatile de cazare.

Retineti ca nu aveti permisiunea de a folosi sau copia informatiile de pe Turo.ro pentru orice activitate comerciala sau competitiva.

Serviciile Turo.ro sunt GRATUITE si cuprind:

  • platforma de rezervari ce permite realizarea de rezervari fara taxe sau comisioane
  • garantarea 24h/24h a disponibilitatilor unitatilor de cazare (LIVE)
  • garantarea veridicitatii comentariilor publicate
  • garantarea celor mai bune tarife conform contractelor semnate cu unitatile de cazare
  • protejarea unica a datelor dvs personale
  • asistenta in vederea realizarii de rezervari via email, telefon sau formular de contact

Turo.ro este detinut de SC Shop Online Developement SRL si are biroul sau central in Constanta. SC Shop Online Developement SRL este inregistrata la Registrul Comertului Galati, avand CUI J17/475/19.05.2010 si codul fiscal RO26949930

Joomla SEO by AceSEF