Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Selectati limba


Filtreaza dupa:

'

Phoenicia Grand Hotel      Bucuresti

Blvd. Alexandru Serbanescu, Nr.87, Bucuresti, București, Romania - Arată harta

Solicitati un sejur la Phoenicia Grand Hotel

Rezervare recenta: 9-ian-2020

Descriere Phoenicia Grand Hotel

Phoenicia Grand Hotel este situat in nordul capitalei si va intampina cu 348 camere si apartamente de lux ce dispun de dotari precum internet, aer conditionat, tv cablu. Pe langa spatiile de cazare, Phoenicia Grand Hotel va pune la dispozitie 4 restaurante cu specific diversificat : romanesc, international, libanez si Italian, sali de conferinte, lobby, centru SPA, salon de infrumusetare, schimb valutar.

Facilitati oferite de Phoenicia Grand Hotel

Descrierea zonei
Amplasat pe o suprafata de circa 26.000mp, Phoenicia Grand Bucuresti poate fi o alegere inspirata atat pentru turismul de business, cat si pentru cel leisure. Hotelul Phoenicia Grand Bucuresti este situat in cartierul Baneasa (nordul orasului Buucresti), foarte aproape de Aeroportul Otopeni, Aeroportul Baneasa si la circa 10 minute de Centrul Expozitional Romexpo. Distanta pana in centrul capitalei se parcurge rapid, hotelul fiind ideal amplasat.
General
Pe langa spatiile de cazare, Phoenicia Grand Hotel va pune la dispozitie 4 restaurante cu specific diversificat : romanesc, international, libanez, Italian si chinezesc (se va deschide curand), sali de conferinte, lobby, centru SPA, salon de infrumusetare, schimb valutar.
Servicii Extra
Phoenicia Grand Hotel va pune la dispozitie 4 restaurante cu specific diversificat : romanesc, international, libanez si Italian, sali de conferinte, lobby, centru SPA, salon de infrumusetare, schimb valutar, parcare privata.
Internet
Internet wireless gratuit in tot hotelul.
Parcare
Privata si gratuita.
Tarife
Tarifele includ TVA 9%

Opinii Phoenicia Grand Hotel

Momentan nu sunt opinii pentru aceasta proprietate.
Trebuie sa fiti conectat cu nume de utilizator si parola pentru a posta un comentariu.
Back To Hotel

Politicile de la Phoenicia Grand Hotel

Checkin
Incepand cu ora 14:00
Checkout
Pana la 12:00
Anulare / Plată în avans
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Copii şi paturi suplimentare
Copii pana in 12 ani beneficiaza de cazare gratuita, daca se folosesc paturile existente. Daca se solicita pat suplimentar, taxa este de 10euro/noapte. Copii mai mari de 12 ani sau adultii platesc 20euro/noapte daca se solicita pat suplimentar. Intr-o cam
Anulare / Plată în avans
Va rugam verificati Politicile de anulare si avans la fiecare tip de camera in parte deoarece acestea pot sa difere in functie de tarif / camera / oferta.
Modalitati de plata la check-in
Se accepta plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) sau plata in numerar.
Informaţii importante
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de unitatea de cazare. Suplimentele nu se vor calcula automat in costurile totale si se vor plati separat la hotel. Solicitarea unui pat suplimentar se face in campul Cerinte Speciale, din formularul de rezervare.
Garantam
Cel mai bun Tarif Garantat – Vă oferim cel mai bun tarif pentru rezervarea dvs.
Securitatea datelor – Avem un sistem avansat unic de transfer al datelor personale 100% sigur
Fără taxe ascunse – Plătiţi direct la hotel. Turo.ro nu va încasa nimic de la dvs.
Identitate protejată – Datele dvs. vor fi folosite doar pentru realizarea rezervării.
Joomla SEO by AceSEF