Cazare Mamaia si Oferte Cazare Apartamente Mamaia 2018
flag-romania

    Selectati limba


Reclamatii TURO.ro

Conform cu obiectivele SC Shop Online Developement SRL, aprobate si urmarite indeaproape de catre Managerul General, imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite de catre Turo.ro, reprezinta o prioritate primordiala.
Din dorinta de a satisface pe deplin asteptarile utilizatorilor sai, platforma de rezervari on-line Turo.ro pune la dispozitia acestora posibilitatea transmiterii rapide a problemelor aparute in ceea ce priveste serviciile oferite.

Va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o in ceea ce priveste orice serviciu oferit de Turo.ro completand formularul de mai jos:

Detalii suplimentare *
Attachments (PDF/JPG/PNG - max 300kb)
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Echipa Turo.ro va asigura ca va depune toate  eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor transmise. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

 

Important de stiut:

  1. Turo.ro nu se va considera responsabil pentru compensarea oricaror situatii prejudicioase care tin de informarea gresita de catre proprietarii unitatilor de cazare in ceea ce priveste serviciile/facilitatile incluse s.am.d, informatii ce tin direct de responsabilitatea proprietarului unitatii de cazare.
  2. Turo.ro nu va fi responsabil de niciun prejudiciu in cazurile de Forta majora (interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industrial) care pot afecta activitatea Turo.ro sau a colaboratorilor sai.

Pentru a depune o reclamatie la  A N P C, va rugam sa accesati www.anpcnet.ro

Joomla SEO by AceSEF